Jagodić Kuridža: Moramo da pokažemo karakter Partizanu

Dolazi nam najteži protivnik, smatra trener Budućnosti

20.04.2023. 15:42
  • Podeli:
Marko Jagodić Kuridža .jpg Foto: FIBA.basketball

Košarkaš Budućnosti i reprezentativac Srbije Marko Jagodić Kuridža izjavio je danas da očekuje težak meč protiv Partizana u zaostalom meču 22. kola ABA lige.

Utakmica između Budućnosti i Partizana biće odigrana u petak od 19 sati u Podgorici.

"Dolazi nam jedna od najboljih ekipa u ligi, čak i u Evropi. Imaju igru jednu od boljih na Starom kontinentu i sigurno da je to izazov za sve nas. Nakon nekoliko loših utakmica i rezultata moramo da pokažemo karakter i damo sve od sebe da izgledamo što bolje na ovoj utakmici i da se što bolje pripremimo za predstojeći plej-of", izjavio je Jagodić Kuridža na konferenciji za medije u Podgorici, prenose "Vijesti".

Novi trener Budućnosti Petar Mijović izjavio je da njegovom timu dolazi najteži mogući rival.

"Sigurno da u datim okolnostima i situaciji u kojoj se nalazimo dolazi nam najteži mogući rival. Radi se o ekipi koja je završila na šestom mestu u Evroligi, ekipi sa izuzetnim kvalitetom i talentom, sa Željkom Obradovićem - najboljim trenerom u Evropi... Sigurno da dolazi maksimalno motivisana da potvrdi prvu poziciju pred plej-of", istakao je Mijović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()