Jović demantovao glasine: Reprezentaciji Srbije nikada nisam rekao "ne"

On je otkrio detalje razgovora sa selektorom Pešićem

18.07.2024. 12:05
  • Podeli:
stefan jovic Bane T. StojanovicATAImages-6649b801728dd.webp Foto: Bane T. StojanovicATAImages

Srpski košarkaš Stefan Jović kaže da se još uvek nije oprostio od reprezentacije iako ne učestvuje na Olimpijskim igrama u Parizu.

On se nije našao na spisku selektora Svetislava Pešića za Olimpijske igre, pa su mnogi pomisli da je to-to što se tiče njegovog igranja za nacionalni tim.

"Nisam mu rekao, i to je jedna stvar, sedeli smo, pričali, i ja sam mu rekao, 'Kouč, ja mislim da je to to što se tiče sledećeg leta'. Nisam se oprostio od reprezentacije kao što su svi mislili, kao što svi pišu u poslednje dve nedelje. Jednostavno, želim da budem tu sa roditeljima i to je jedini razlog zašto nisam ovog leta tu. I onako, uz čašicu vina mi je rekao, 'nemoj sada da mi to govoriš u ovom trenutku", rekao je Jović za "Sportal" i dodao:

"Iskren da ti budem, kad je reprezentacija u pitanju, nikad nisam rekao 'ne' i nisam pomišljao... Ova priča sad je isto bila dosta čudna za mene, da me nema na spisku, tako da, za sve što bude u budućnosti tu, ako fizički mogu da budem od koristi, ja ću biti tu".

Jović je sa srpskom selekcijom osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio De Žaneiru 2016, srebrne medalje na Mundobasketu 2014. u Španiji i 2023. na Filipinima, srebrnu medalju na Evrobasketu 2017. godine u Turskoj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()