Kevin Panter pokreće Partizan: Kapiten u Top 10 Evrolige

Crno-beli imaju svoj cilj i posle 26 odigranih kola

27.02.2024. 13:26
  • Podeli:
Kevin Panter-65ddd4b3cff40.webp Foto: Marko Đoković/Tanjug

Posle 26 odigranih kola Evrolige, na listi najboljih strelaca takmičenja, prvo mesto drži Majk Džejms. Košarkaš Monaka je glavni kandidat za MVP nagradu ove sezone.

Drugo mesto je šuter iz Baskonije Markus Hauard, dok je treći Šejn Larkin.

Kapiten Partizana Kevin Panter nalazi se na osmom mestu.

Spisak najboljih strelaca: 
1. Majk Džejms 19,4 poena po utakmici
2. Markus Hauard 19,2
3. Šejn Larkin 17,6
4. Vejd Boldvin 17,4
5. Kinan Evans 17,1
6. Ševon Šilds 16,8
7. Nikola Mirotić 16,7
8. Kevin Panter 15,4
9. Marko Belineli 14,8
10. Tornike Šengelija 14,5

Partizan se trenutno nalazi na 11. mestu u Evroligi. Naredni meč crno-beli igraju protiv Efesa , u četvrtak, a cilj im je da izbore plasman u Top 8.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()