Konačno meč posle koga su svi u Partizanu zadovoljni: Dobro je bilo od početka do kraja

Ostali smo sa samo pet igrača na bekovskoj liniji i zbog toga smo promenili sistem igre, kaže trener Partizana

28.11.2023. 08:51
  • Podeli:
kk partizan, košarkaši partizana, aba liga, košarka, večiti derbi - foto tanjug vladimir šporčić (2)-6540d685d1a33.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović ima reči hvale za svoj tim, posle utakmice ABA lige protiv Borca iz Čačka. Posle niza poraza i loših partija konačno je došlo dobro izdanje crno-belog tima i to svih 40 minuta. 

Košarkaši Partizana pobedili su na svom terenu ekipu Borca ubedljivim rezultatom 101:56.

"Odigrali smo dobru utakmicu od početka do kraja protiv ekipe Borca koju smo uspeli da usporimo. Istovremeno, čestitam Borcu na svemu što je uradio u dosadašnjem delu sezone i mom Borcu želim sve najbolje u nastavku sezone. Ostali smo sa samo pet igrača na bekovskoj liniji i zbog toga smo promenili sistem igre, forsirali smo višu postavu tokom meča, što je donelo željeni rezultat", istakao je Obradović.

Dodaje da je često u kontaktu sa trenerom košarkaša Toronta Darkom Rajakovićem koji je trenersku karijeru započeo u Borcu iz Čačka.

"Čestitao sam Darku na izboru za prvog trenera NBA ekipe. Često smo u kontaktu. Ritam je takav da pratim koliko stižem, a stižem dosta. Raduje me kada beleži dobre rezultate, a njemu, kao i Borcu zaista želim sve najbolje", zaključio je Obradović.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()