Košarkaši Srbije u Njukaslu igraju protiv Velike Britanije

Plasman na Mundobasket obezbediće po tri najbolje selekcije iz grupe

11.11.2022. 10:42
  • Podeli:
Košarkaši Srbije-1668159706486.webp Foto: KSS

Košarkaši Srbije u Njukaslu igraju protiv Velike Britanije treću utakmice druge faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023.

Meč počinje od 20 sati, a sastavu selektora Svetislava Pešića neophodna je pobeda kako bi zadržao šanse za plasman na finalni turnir u Japanu, Indoneziji i Filipinima naredne godine.

Letonija je prva na tabeli I grupe sa 11 bodova, Grčka ima 10, Belgija i Srbija po devet, Turska osam, a Velika Britanija sedam bodova.

Plasman na Mundobasket obezbediće po tri najbolje selekcije iz grupe.

Već u ponedeljak Srbija će u Beogradu dočekati selekciju Turske.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()