Lepe vesti iz crno-belog tabora: Poznato kada se vraćaju na teren Avramović i Panter

Očekuje se da se vrate u narednom meču

29.11.2023. 13:50
  • Podeli:
Košarkaši Partizana-656443bf462af.webp Foto: Sava Radovanović/Tanjug

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je, pred sutrašnju utakmicu sa Panatinaikosom, da je njegov tim svestan protiv koga igra i da je atinski klub kvalitetna ekipa.

Košarkaši Partizana sutra uveče od 20.45 časova dočekuju ekipu Panatinaikosa u 11. kolu Evrolige.

"Panatinaikos za mene uvek specijalna utakmica kad igramo protiv njih, a razlozi su poznati. Ekipa koja ima najveće moguće ambicije, napravili su takav roster i svi ljudi iz kluba, počev od trenera, pričaju da su im ambicije najmanje fajnal-for. Tako da smo svesni protiv koga igramo", rekao je Obradović.

"Kvalitetna su ekipa, imali su sitnih problema početkom sezone, sad igraju veoma dobro, pametno, kontrolišu igru i moraćemo da odigramo mnogo dobru utakmicu, ako želimo da imamo pozitivan rezultat", istakao je Obradović i dodao da su Aleksa Avramović i Kevin Panter počeli da treniraju sa ekipom, dok Trifunović još uvek ne trenira.

Očekuje se da zaigraju ponovo u četvrtak uveče protiv Panatenaikosa, ali odluka će biti donešena pred sam početak meča.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()