Loše vesti iz Zvezde: Dos Santos doživeo potres mozga

Posle meča plejmejker Zvezde je prebačen u bolnicu

14.03.2024. 22:04
  • Podeli:
Jago dos Santos ABA League_Dragana Stjepanovic-65f02f68d4d7e.webp Foto: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanovic

Košarkaš Crvene zvezde Jago dos Santos zadobio je blagi potres mozga u porazu od Makabija (80:84).

Brazilca je laktom u glavu udario najbolji akter meča Bonzi Kolson. Incident se desio na dva minuta i 21 sekundu pre kraja meča.

Posle meča plejmejker Zvezde je prebačen u bolnicu gde je konstatovano da je dobio lakši potres mozga, preneo je portal "Sport klub".

Povreda Jaga dos Santosa je novi udarac za Zvezdu koja je meč protiv Makabija igrala bez Nemanje Nedovića, Nikole Topića, Treja Tompkinsa, Branka Lazića i Miloša Teodosića

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()