Loše vesti za Partizan pred utakmicu sa Monakom

Crno-beli bez Kaminskog u ovom duelu

04.12.2023. 17:14
  • Podeli:
Frenk Kaminski-655475e322496.webp Foto: Profimedia

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da će centar crno-belih Frenk Kaminski zbog povrede propustiti sutrašnji meč 12. kola Evrolige protiv Monaka.

Kaminski se povredio 30. novembra na meču 11. kola Evrolige protiv Panatinaikosa (92:87). On je pre dva dana propustio meč sa FMP-om u 10. kolu regionalne ABA lige.

Obradović nije naveo koliko će Kaminski morati da pauzira, ali je naveo da će Danilo Anđušić i Pi-Džej Doužer, koji su propustili duel sa FMP-om, biti spremni za meč sa Monakom.

Utakmica između Partizana i Monaka biće odigrana sutra od 20.30 časova u Beogradu.

Košarkaši Partizana posle 11. kola imaju šest pobeda i pet poraza, dok je Monako zabeležio skor 7/4.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()