Marko Jagodić Kuridža: Ne znam šta je uzrok poraza

Sačuvali su prednost koju su imali, mi nismo, pogodili su teške šuteve kada je bilo potrebno, mi nismo, rekao je najstariji igrač Srbije

11.09.2022. 09:38
  • Podeli:
Marko Jagodić Kuridža .jpg Foto: FIBA.basketball

Tim Srbije je eliminisan sa Evropskog prvenstva u prvoj utakmici nokaut faze. Ekipu Svetislava Pešića porazila je Italija, u osmini finala, a razlog za izgubljen meč i lošu partiju nisu još definisali. 

Po godinama i klubskom stažu najiskusniji igrač u reprezentaciji koja je važila za favorita Marko Jagodić Kuridža posle utakmice nije bio svestan šta je uzrok poraza, a posebno gubitka kontrole igre i "topljenja" prednosti od 14 poena. 

"Teško je bilo šta reći i dalje ne znam pravi uzrok ali je sigurno teško svima. U jednom trenutku smo kontrolisali utakmicu, ali ono što mi nismo uspeli, oni su uspeli. Sačuvali su prednost koju su imali, mi nismo, pogodili su teške šuteve kada je bilo potrebno, mi nismo, i to je to. Imali smo prednost od 10 poena, i nismo uspeli da je zadržimo. Oni su uvek bili tu iza nas i na kraju su pogodili teške šuteve. Pre svih neki igrači koji do sada to nisu uspeli da urade. Na kraju su Italijani zasluženo slavili", rekao je debitant u reprezentaciji Srbije na velikom takmičenju. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()