'Mi smo Partizan, želimo da sve bude fer': Obradović pred najbitniji meč protiv Budućnosti

Žoc poziva na sportski duh

09.05.2024. 15:18
  • Podeli:
zeljko obradovic-663ccbe08d9a4.webp Foto: R.R./ATAImages

Košarkaši Partizana nisu uspeli da reše polufinalnu seriju ABA lige u Podgorici i poraženi su 74:73, pa je Budućnost uspela da vrati seriju u Beograd.

Odlučujući meč biće odigran sutra u Beogradskoj areni.

Crno-beli su u prvom meču bili ubedljivi i slavili su sa 78:67, pa se pristalice kluba nadaju sličnom duelu poslednjeg dana radne nedelje.

Željko Obradović je pozvao navijače i pozvao ih da sve protekne u fer i sportskom duhu.

"Imamo veliku želju da imamo naše navijače koji će doći da podrže ekipu i da se sve protekne u fer i sportskoj borbi. Moramo još jednom da damo primer svima. Mi smo Partizan u svakom smislu, koncentrisani smo svi na ono što se dešava na parketu. Ponavljam, dolaze nam naši sportski prijatelji i želimo da sve protekne u fer i sportskom duhu", rekao je Obradović.

Podsetimo, prvi finalista regionalnog prvenstva već je postala ekipa Crvene zvezde nakon duple pobede nad Megom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()