Milošević nakon Pazara: Bili su bolji i nisu zaslužili da izgube

Pobeda 'na karakter'.

21.10.2024. 18:23
  • Podeli:
savo milošević-67167fb3f2f34.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Nije blistao, ali Partizan je upisao treću uzastopnu pobedu, izuzetno važnu za samopouzdanje ekipe za izazove koji su pred crno-belima.

Trener vicešampiona Srbije, Savo Milošević prokomentarisao je izdanje svojih izabranika. Nije imao puno razloga za zadovoljstvo izuzev činjenice da je osvojeno novih tri boda. 

„Na karakter, ništa više od toga. Danas je bilo dosta stvari pogrešnih, ali ne bih o njima jer bi to umanjilo igru Pazara. Verovatno su bili bolji i nisu zaslužili da izgube, ali fudbal je nekad takav. Čestitao bih mojim momcima na karakteru, danas je to valjalo, ostalo ne. Pazar ima nekoliko odličnih igrača, tu je i jedan moj omiljeni, znate ko je. Treća utakmica u kojoj smo osvojili tri boda kako bi malo otklonili krizu rezultata. Kriza igre, ništa nije prošlo, videli ste i danas, zaista puno posla je pred nama“, rekao je strateg Partizana za “Arenu sport”.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()