Najteži poraz Obradovića u poslednjih 25 godina

Crno-beli su poraženi od Crvene zvezde u finalu ABA lige sa maksimalnih 3-0

20.05.2024. 08:42
  • Podeli:
obradovic-664af07837b1c.webp Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Trener Partizana Željko Obradović je prvi put posle 25 godina u jednoj plej-of seriji izgubio bez ostvarenog trijumfa.

Crno-beli su poraženi od Crvene zvezde u finalu ABA lige sa maksimalnih 3-0.

Poslednji put da se ovo dogodilo Obradoviću u seriji na tri dobijene utakmice bilo je 1999. godine u italijanskom šampionatu.

Tada je njegov Beneton poražen sa 3-0 od Varezea.

Pred Obradovićem i Partizanom do kraja sezone je takmičenje u Košarkaškoj ligi Srbije, gde će u polufinalnoj seriji igrati protiv Mege.
Obradović od povratka u Partizan 2021. godine ima samo jedan osvojeni trofej – ABA ligu 2023. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()