Nastavak drame ili Zvezdino slavlje: Kladionice ponizile crveno-bele pred meč sa Partizanom

Treći meč finalne serije ABA lige igra se večeras u Beogradskoj areni

19.05.2024. 09:50
  • Podeli:
Večiti derbi-659725a421e3e.webp Foto: Marko Đoković/Tanjug

Košarkaši Partizana u okviru trećeg meča finalne serije ABA lige na svom parketu dočekuju Crvenu zvezdu. Crveno-beli su odbranili domaći teren i trenutno vode sa 2:0.

Prethodnih dana se mnogo spekulisalo o sudijskim odlukama, a večeras će pravdu deliti Uroš Nikolić, Josip Radojković i Milan Nedović.

Prvu utakmicu u dvorani "Pionir" Zvezda je dobila na krilima Dejana Davidovca sa 85:82, dok je u narednom duelu prošle srede takođe slavio domaći tim, doduše, nešto lakše nego pre šest dana.

Foto: DUSAN MILENKOVIC/ATAIMAGES

Tim Željka Obradovića ima imperativ pobede ako želi da ostane i dalje u trci za pehar, i nema nikakve sumnje da će svim silama krenuti po prvo jedan, a potom i po drugi trijumf.

Ako je verovati tradiciji, večerašnji meč dobiće Partizan, pošto u istoriji duela crveno i crno-belih u finalnim serijama ABA lige gost još uvek nema pobedu. Upravo  tako razmišljaju i kladionice.

Prošle nedelje kovote na Zvezdu su bile oko 1,50 pred prvi, a oko 1,40 pred drugi meč. Kladionice su, ovog puta, još drastičnije na strani Partizana. Koeficijent da će Kevin Panter i društvo smanjiti na 2:1 u seriji iznosi u rasponu od 1,30 do 1,38, dok je na Zvezdu kvota oko 3,00 ili više.

Meč u Areni igra se od 20.30, a iz crno-belih su apelovali na fer i korektno navijanje. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()