NBA noć bez Srba na terenu: Majami i Toronto slavili

Darko Rajaković je uspešno vodio svoj tim

27.02.2024. 10:05
  • Podeli:
Sakramento Kings-65dda5634c3a2.webp Foto: AP Photo/José Luis Villegas/Tanjug

Košarkaši Majamija pobedili su u gostima ekipu Sakramenta rezultatom 121:110 u meču NBA lige.

Najefikasniji u ekipi Majamija bio je Bem Adebajo sa 28 poena i 10 skokova. Hajme Hakez je postigao 26 poena, dok je Kevin Lav dao 19. Srpski košarkaš Nikola Jović nije igrao zbog suspenzije.

Kod domaćih, najbolji je bio Kigan Marej sa 28 poena, dok je Deron Foks ubacio 27. Litvanski košarkaš Domantas Sabonis ostvario je tripl-dabl, pošto je postigao 14 poena i imao 14 skokova i 10 asistencija.

Košarkaši Toronta pobedili su u Indijanapolisu ekipu Indijane rezultatom 130:122. U pobedničkoj ekipi, koju sa klupe predvodi srpski trener Darko Rajaković, najefikasniji je bio Ar Džej Baret sa 24 poena. Skoti Barns je postigao 21 poen i imao je po 12 uhvaćenih lopti i asistencija.

U domaćem timu najbolji je bio Benedikt Maturin sa 34 poena, dok je Paskal Sijakam ubacio 27.

Košarkaši Njujorka pobedili su na svom terenu Detroit 113:111, dok je Bruklin u gostima nadigrao Memfis 111:86.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()