Nemanja Barać: Ljudi ovo je za vas, čekajte nas u Srbiji

Debitovao sam, najbolji prijatelji su došli da me podrže, kaže presrećni basketaš Srbije sa zlato oko vrata

08.09.2023. 09:29
  • Podeli:
Basket tim Srbije-64facd0ca12bd.webp Foto: KSS

Reprezentativac Srbije u basketu 3x3 Nemanja Barać izjavio je da mu se ispunio san, pošto je sa nacionalnim timom osvojio zlato na Evropskom prvenstvu u Jerusalimu.

Srbija je u finalu EP posle velike drame pobedila Litvaniju 22:20. Srbija je trijumfom u Jerusalimu po peti put uzastopno postala evropski šampion.

"Ovo je ispunjen san. Za Srbiju, za narod… Ponos za mene i moju porodicu. Debitovao sam, ovde su najbolji prijatelji došli da me podrže. Ljudi, ovo je za sve vas, čekajte nas u Srbiji", izjavio je Barać, preneo je zvanični sajt KSS.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()