Nikola Jović: Boriša nam je prvi put poslao poruku, bićemo još bolji

Želimo Simaniću da se oporavi i volimo ga kao brata, kaže reprezentativac Srbije i pokazuje da druga ne zaboravljaju

05.09.2023. 13:32
  • Podeli:
Nikola Jović-64eca0bb60198.webp Foto: fiba.basketball

Košarkaš Srbije Nikola Jović rekao je, posle utakmice sa Litvanijom, da će ekipa igrati još bolje u završnici Svetskog prvenstva u Manili.

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale takmičenja, pošto je u četvrtfinalu slavila sa 87:68 (24:25, 25:13, 24:17, 14:13).

"Sjajan je osećaj i još bolje jer smo svi zajedno pokazali koliko možemo da odigramo i pre svega u odbrani su to svi videli. Mnogo mi je drago zbog momaka jer su zaslužili ovo. Boriša nam je prvi put poslao poruku, pa mu želimo da se oporavi i volimo ga kao brata", rekao je Nikola Jović koji je utakmicu četvrtfinala završio sa osam poena za 21 minut na terenu.

Igrač Majamija ističe da ekipa protiv Italije nije pokazala svoj maksimum.

"Ostali smo zajedno posle tog poraza. Videlo se posle te utakmice da to nije naš maksimum i sada smo pokazali koliko smo zapravo spremni. Imamo šansu da se još popravimo, bićemo još bolji i spremićemo se dobro za polufinale", zaključio je Jović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()