Obradović pred Zvezdu: Jasno zbog čega smo izgubili prethodne utakmice, apel navijačima

Partizan u okviru trećeg meča finale serije ABA lige dočekuje Crvenu zvezdu u Beogradskoj areni

17.05.2024. 16:49
  • Podeli:
Željko Obradović-639da2dee8e4b.webp Foto: Miloš Milivojević/Tanjug

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je poprilično jasno zbog čega je njegova ekipa izgubila prve dve utakmice finalne serije plej-ofa ABA lige od Crvene zvezde i pozvao navijače da podrže tim i bodre ga kao što su to radili cele godine.

Partizan posle dva vezana poraza od Zvezde mora da pobedi u nedelju od 20 i 30 u Beogradskoj Areni ukoliko želi da produži finalnu seriju i sačuva šansu da odbrani pehar osvojen prošle sezone.

"Poprilično je jasno zbog čega smo izgubili prethodne dve utakmice, nije velika filozofija, mislim da je svima jasno. Potrebno je da se pripremimo, uz maksimalno poštovanje prema protivniku i da prođe sve u fer i sportskoj atmosferi. Da se priča isključivo o košarci. Pozivam ovom prilikom navijače da nas podrže i bodre kao što su to radili cele godine, i opet ponavljam, da sve bude u fer i sportskoj atmosferi", istakao je Obradović. 

Košarkaš Partizana Džejms Naneli očekuje veliku podršku sa tribina.

Foto: Dušan Milenković/Ata images

"Pozdrav za sve sjajne navijače Partizana. Znate da nam predstoji veoma važna utakmica u nedelju, potrebno nam je da budete glasni, da navijate i budete nam podrška. Ali molim vas, nemojte da bacate bilo šta na teren. Kad smo igrali u Pioniru protiv Crvene zvezde, ništa nije bilo bačeno na teren, utakmica je bila čista, a bolji rival je odneo pobedu. Sad kad dolaze u našu kuću, moramo pokazati jednako poštovanje prema njima. Nemojte ništa bacati na teren, pustite nas da odigramo dobru utakmicu i neka se pitanje pobednika odluči na terenu", istakao je Naneli.

Košarkaški klub Partizan je pozvao navijače da navijaju fer i sportski i da bez obzira na sva dešavanja tokom utakmice, nipošto ne ubacuju predmete na teren. 

"Glasna, srčana podrška usmerena prema crno-belom timu neka bude još jednom ponos svih koji istinski vole Partizan", stoji u klupskoj objavi. 

Dodaje se da su posle sastanka svih bezbednosnih službi, usvojeni protokoli za narednu utakmicu i kompletan plan organizacije sigurnosti svih aktera meča. 

"Na ulazima u dvoranu, biće pojačane provere, stoga Klub apeluje na navijače da zbog mogućih gužvi, ranije dođu u Beogradsku arenu", zaključuje se u objavi crno-belih.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()