Obradović konačno zadovoljan: Hvala igračima koji su verovali da možemo da preokrenemo

Uvek emotivno protiv Panatinaikosa

01.12.2023. 08:08
  • Podeli:
Željko Obradović_ABA-6410274734479.webp Foto: ABA League j.t.d. / Dragana Stjepanović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da su njegovi igrači verovali da mogu da savladaju Panatinaikos i kad su gubili 10 razlike na tri minuta pre kraja utakmice.

Košarkaši Partizana pobedili su u Beogradu posle produžetka Panatinaikos 92:87 u utakmici 11. kola Evrolige.

"Fenomenalna utakmica, veoma važna pobeda za nas. Hvala igračima koji su verovali da možemo da preokrenemo. Nisu se predali ni na minus 10 ni posle one trojke Nana uz zvuk sirene. Uspeli smo čak i da dođemo u situaciju da imamo napad za pobedu u regularnom toku meča", rekao je Obradović na konferenciji za medije posle utakmice.

Partizan je ponovo imao fenomenalnu podršku navijača, pošto je na tribinama bilo 20.079 gledalaca.

"Hvala navijačima, njihova energija i podrška je fenomenalna, ponovo su nas nosili svih 45 minuta, uvek su uz nas i to nam mnogo znači", dodao je Obradović.

On je rekao da je utakmica protiv Panatinaikosa uvek emotivna za njega.

"Za mene je ovo uvek emotivna utakmica, radio sam tamo 13 godina i proveo prelepe trenutke. Postoje još uvek neki ljudi u Panatinaikosu sa kojima sam sarađivao i svakako je uvek poseban osećaj kad igram protiv Panatinaikosa", naveo je trener Partizana.

Obradović je na kraju rekao da Frenk Kaminski nije igrao veći deo drugog poluvremena, jer je dobio izuzetno jak udarac u rebro i zbog toga nije mogao da se vrati na teren.

Partizan će u narednom kolu Evrolige na svom terenu dočekati Monako.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()