Obradović ljut posle pobede u Zadru: Apatija iz treće četvrtine ne sme da se ponovi

Crno-beli su na maksimalnih 5-0, uprkos izgubljenoj trećoj četvrtini 27:12.

20.10.2024. 21:32
  • Podeli:
obradović-66fd44a5b9322.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

 "Znali smo da će Zadar odigrati sa mnogo energije i agresivnosti, da će pokazati reakciju posle teškog poraza od Budućnosti. Nama je nedostajalo svežine, verovatno zbog duplog kola Evrolige, ali to ne može da bude opravdanje za apatiju u trećoj četvrtini", rekao je trener Partizana Željko Obradović posle pobede protiv Zadra u ABA ligi 75:71.

Crno-beli su na maksimalnih 5-0, uprkos izgubljenoj trećoj četvrtini 27:12.

"Pričaćemo o tome jer ne želimo da se nešto slično ponovi. Na kraju, čestitam igračima što su smogli snage da stignu do pobede. Istovremeno, hvala navijačima Zadra na zaista sjajnoj atmosferi”, istakao je Obradović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()