Obradović: Moj Partizan se ne deli i ne proziva nikoga

Nisam došao ovde da slušam navijače Partizana koji imaju problem sa nekim ljudima, rekao trener Partizana

30.12.2022. 09:34
  • Podeli:
Željko Obradović-639da2dee8e4b.webp Foto: Miloš Milivojević/Tanjug

Partizan je slavio proti Bajerna iz Minhena u Evroligi (83:77), a posle utakmice trener crno-belog tima Željko Obradović je sumirao utiske. Zadovoljan je iskusni trener bio pobedom, ali ne i povicima sa tribina. 

"Važna pobeda, tim je igrao hrabro i pre meča smo znali da će skok biti veoma važan segment jer su oni tim koji skače i šutira za tri poena veoma dobro. Igrali smo dobro, verujem u to i čestitam svom timu. Ovo je pravi put, bitno je da ekipa ima ideju gde da napada. Košarka je nepredvidiva, a razlika od 15 poena treba da ti da mirnoću, da odigraš pametnije i bolje, ali nije ovo ni prvi ni poslednji put da je bilo tako. Oni su bili na 7 od 27 za tri, a u proseku šutiraju 29 trojki, a i mi smo bili slabi 3 od 15 i manje, više nije bilo mnogo dobro. Nedostaje im Lučić, koji je sjajan, a njihova atletika je među najboljima u Evroligi. Zato i idu na skok i imaju 10 skokova sa samo dvojicom igrača", izjavio je Obradović sumirajući utiske.

Najtrofejniji trener u Evropi potom se osvrnuo na atmosferu u "Štark areni".

"Mi smo imali 18.000 ljudi u Areni i to nema niko u Evropi. Nadam se da će i sledeće godine isto da bude jer smo najgledaniji tim u Evroligi i podrška nam mnogo znači. Moram da se vratim na neke stvari koje sam već rekao. Ako ćemo mi ovde da se međusobno prozivamo onda to nije Partizan. Nije moj Partizan. Nisam zato došao ovde, da slušam navijače Partizana koji imaju problem sa nekim ljudima. Ovo je Arena i ovde mora da se bodri tim. Ako sam ja taj koji mora da se menja važi, ali ovo nije moj Partizan to me strašno pogađa", poručio je Obradović.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()