Obradović: Niko na svetu ne može da me kritikuje kao ja sam sebe

Nisam došao da nekoga menjam, ne gledam televiziju, ne čitam novine, a moderni portali za mene ne postoje, rekao je trener Partizana

17.12.2022. 12:07
  • Podeli:
Željko Obradović-639da2dee8e4b.webp Foto: Miloš Milivojević/Tanjug

Partizan je konačno, na terenu, došao k sebi, upisao pobedu u Evroligi i doneo radost navijačima. Bilo je dramatično, bilo je teško, ali se na kraju slavilo i to ne protiv bilo koga nego protiv prvaka Evrope - Efes iz Istanbula. 

Posle dugo čekane pobede komentar je dao trener Partizana Željko Obradović

"Teška utakmica kako za nas, tako i za Efes jer su igrali pre dva dana. Važna pobeda za nas naravno, treba da verujemo u sebe i da igramo sa mnogo samopozdanja što sam rekao i svojim igračima. Čestitam svom timu".

Osvrnuo se Obradović i na kritike tokom lošeg perioda kada je njegov tim zabeležio niz poraza:

"Pravo da vam kažem ja nemam problem sa onima koji kritikuju mene i igrače. To je sastavni deo posla. Meni je važno mišljenje mojih igrača i članova stručnog štaba. Ja znam šta radim i kako radim, ko me kritikuje sa strane me ne zanima. Još manje me zanimaju hvalospevi. Ja živim ovaj posao, mnogo ga volim od prvog dana, tako je i dan danas. Dajem sve od sebe, ako neko misli da radim pogrešno to je njegovo pravo. Ja nisam došao ovde da nekoga menjam, ničije mišljenje, ne gledam televiziju, ne čitam novine, a moderni portali i mesta za oglašavanje za mene ne postoje, ja ne znam šta je to. 

Obradović je i čovek i trener "starog kova". Ne zanimaju ga društvene mreže, a naročito ne njihov sadržaj.

"Šta je instagram? Tviter? Ja ne znam šta je. Imam igrače, stručni štab, nemam vremena i spremamo se za FMP. Rešio sam da dam igračima dan slobodno u subotu pred novi meč. Videćemo koliko će nas biti. Da li će Balša moći da pomogne za 5 na 5. Okrenut sam sebi, mojim pomoćnicima i niko na svetu ne može da me kritikuje kao ja sam sebe. Ja uvek znam da li sam i kada napravio grešku. Ja ne znam trenera koji nikada ne greši. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()