Obradović oprezan pred Cibonu: U Zagreb smo došli sa velikom motivacijom

Crno-beli treći put ove sezone gostuju u Hrvatskoj

15.01.2024. 12:00
  • Podeli:
željko obradovic tanjug-659816db4a175.webp Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

Košarkaši Partizana gostuju Ciboni u Zagrebu u okviru 16. kola Aba lige. Utakmica je na programu u ponedeljak od 18 časova.

Partizan nastavlja sa teškim rasporedom. Nakon obaveza u Evroligi i pobede protiv Makabija u Beogradu, crno beli su otputovali u Zagreb, gde ih u okviru regionalne lige očekuje novi meč. 

"Pre svega želim da se zahvalim Ciboni na pozivu da učestvujemo na konferenciji, uvek ćemo se rado odazvati nečemu što služi promociji lige i košarkaške igre. Dolazimo posle dva dupla kola u Evroligi, napori su veliki, ali bez obzira na to, naravno da dolazimo sa ambicijom da igramo dobru utakmicu. Nadamo se da će konferencija pomoći da bude što više publike i da Cibona ima podršku navijača kakvu je ranije imala. Mi smo u ritmu igranja, sa dobrom motivacijom smo došli u Zagreb", poručio je Obradović iz Zagreba.

Trener Partizana je izjavio je da njegovom timu ne manjka motivacije pred meč sa Cibonom i dodao da želi da crno beli odigraju dobru utakmicu u "Draženovom domu".

Partizanu će ovo biti treći dolazak u Hrvatsku ove sezone, a svaki put je crno bele dočekala puna dvorana. 

Zamenik kapitena Partizana Danilo Anđušić osvrnuo se na predstojeći duel u Zagrebu i rekao da je ekipa spremna.

"Svi znamo da je Partizan - Cibona klasik, pogotovo na našim prostorima. Spremni smo. Jeste ritam težak, malo je prostora za trening, ali u svaku utakmicu ulazimo silno motivisani i spremni da pružimo najbolju partiju. Cibona igra jako dobru košarku, bori se za plej-of, ima prednost domaćeg terena, ali verujem da ćemo pružiti dobru igru i pobediti utakmicu", istakao je Anđušić.

Partizan je trenutno 3. na tabeli sa 11 pobeda i četiri poraza. Pošto je Cedevita Olimpija poražena od Splita, crno beli će biti 2. ukoliko slave u Zagrebu. Cibona je na 11. mestu sa šest pobeda i devet poraza.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()