Obradović pred Bajern: Lasove ideje su prepoznatiljive

Stručni štab Partizana spremio je skauting ekipe iz Minhena i trener dobro zna šta mu je činiti

14.11.2023. 15:09
  • Podeli:
Tan2023-10-2619464163_0 željko obradović foto strahinja aćimović-653ac87cbeee8.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da Balša Koprivica zbog bolesti neće igrati protiv Bajerna i dodao da su crno-beli spremni za meč 8. kola Evrolige.

Košarkaši Partizana će sutra od 20.30 časova gostovati Bajernu u osmom kolu Evrolige.

"Znamo ih dobro, napravili smo skauting. Tim koji igra na sličan način kao Fenerbahče sa dosta šuteva za tri poena i najbolji su kada se priča o skoku u napadu. To su stvari koje su bitne da zaustavimo i šut za tri poena i ofanzivni skok", rekao je Obradović na konferenciji za medije u Beogradu.

Bajern je u dosadašnjem delu sezone u Evroligi zabeležio dve pobede i pet poraza.

"Druge stvari koje su bitne, jeste da menjaju odbranu. Lično mislim da će posle svakog tajm-auta menjati odbranu, tako da smo se spremali za to", dodao je trener Partizana.

Nemamo vremena da se osvrćemo na poraze

Obradović je istakao da Balša Koprivica zbog bolesti neće putovati sa ekipom u Minhen. Crno-beli imaju skor 3/4 u Evroligi, a u nedelju su na svom terenu poraženi od Igoee u ABA ligi.

"Mislim da mi nemamo vremena da se bavimo šta smo uradili u poslednje tri utakmice, ni zadnjih pet. Nemaš vremena ni da se raduješ ni da patiš, tako da pripremaš utakmicu na najbolji mogući način, kako nama tako i njima", istakao je trener Partizana.

Ekipu Bajerna sa klupe predvodi španski trener Pablo Laso.

"Svaki trener ostavi neki trag, zna se način na koji radi u Bajernu i kako je radio u Realu. Neke njegove ideje koje je imao u Realu se vide i sada i u Bajernu. Roster je drugačiji, pa to sada i izgleda malo drugačije. Njegove ideje su prepoznatiljive", zaključio je Obradović.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()