Obradović: Presudila bolja odbrana u drugom poluvremenu

Trener "crno-belih" je dodao da je treća utakmica već za tri dana i da ne želi da poredi ovu seriju sa onom protiv Real Madrida u četvrtfinalu Evrolige

16.06.2023. 09:58
  • Podeli:
Željko Obradović_Foto Tanjug_Zoran Žestić-644fb81046d89.webp Foto: Tanjug / Zoran Žestić

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da je njegova ekipa za korak bliže osvajanju titule šampiona ABA lige pošto je sinoć savladala Crvenu zvezdu 87:78 u drugom meču finalne serije i dodao da je presudila bolja igra u drugom poluvremenu.

"Još jedna pobeda u fenomenalnoj atmosferi. Znali smo da će biti drugačije nego pre dva dana. Čestitke igračima, nedostaje nam još jedna pobeda. U nekim trenucima u prvom poluvremenu smo pravili neverovatne greške koje su omogućile Zvezdi lake poene i otvorene trojke. U drugom poluvremenu smo odigrali bolju odbranu, sveli smo Zvezdu na samo četiri skoka u napadu, igrali dobar napad i to nas je vodilo ka pobedi", rekao je Obradović.

Trener "crno-belih" je dodao da je treća utakmica već za tri dana i da ne želi da poredi ovu seriju sa onom protiv Real Madrida u četvrtfinalu Evrolige gde je Partizan takođe vodio 2:0.

"Odmah posle te serije, pred start ABA lige, rekao sam da je Evroliga gotova priča. Razmišljamo samo o prvoj sledećoj utakmici. Ovo je plej-of, energija je na prvom mestu, gledaćemo da koristimo što više igrača, da bi održali ritam koji zahteva ovako naporna serija", zaključio je Obradović.

Naredni meč između Crvene zvezde i Partizana biće odigran u nedelju 18. juna

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()