Obradović proslavio rođendan u Milanu: Igrači ga iznenadili, deca i prijatelji mu nazdravili

I kćerka Anja je došla u Milano da sa ocem proslavi njihov Divan dan

09.03.2023. 15:24
  • Podeli:
Željko Obradović_KKP-6409cc980c497.webp Foto: KK Partizan

Najtrofejniji košarkaški trener Evrope i aktuelni šef stručnog štaba Partizana Željko Obradović dobio je u Milanu originalnu čestitku za 63. rođendan od svojih igrača, dece i prijatelja.

Popularni Žoc je rođendan dočekao sa prijateljima, bivšim igračem Italijanom Điđijem Datomeom, svojom decom, sinom Đorđem i kćerkom Anjom, koja je danas napunila 38 godina. 

Dan kasnije, nakon jutarnjeg treninga, Obradovića su iznenadili njegovi veseli izabranici. Svi iz tima su se okupili na centru dvorane "Mediolanum foruma", gde crno-beli u četvrtak veče biju važnu evroligašku bitku protiv Olimpije Armani

Počela je fešta, gurkanje, tapšanje... Završila se zagrljajima i čestitkama treneru za rođendan.

Aleksa Avramović je počeo da peva "Danas nam je divan dan", što je bila najava za "dolazak" torte sa svećicama i brojem 63.

Žoc je prekinuo zezanje porukom da je to greška i da je trebalo da piše 36. Zatim je ugasio plasmen i neobičan trening je u lepom ambijentu priveden kraju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()