Oglasio se Partizan nakon ostavke Vučelića

Vučelić je predsednik Kluba bio od 2016. godine, a prethodno je od 2014. obavljao funkciju potpredsednika

30.08.2023. 15:46
  • Podeli:
Partizan_FKP-64d522647ae02.webp Foto: FK Partizan

Fudbalski klub Partizan oglasio se saopštenjem povodom ostavke predsednika kluba Milorada Vučelića.

Crno-beli su u saopštenju preneli Vučelićevu izjavu i takođe podsetili na uspehe kojem je klub postigao za vreme njegovog mandata.

"Predsednik FK ''Partizan'' Milorad Vučelić podneo je ostavku na funkciju predsednika kluba. Predsednik Vučelić je tom prilikom naveo da mu je 'funkcija predsednika Partizana bila velika čast, teška dužnost i obaveza'. "Vršio sam je dugo godina radeći u okviru statutarnih ovlašćenja, a po najvećoj i najboljoj meri svojih mogućnosti. Teška srca i mirne savesti - više ne mogu. I zato podnosim ostavku na položaj predsednika i izražavam veliku zahvalnost svojim saradnicima i svima onima koji su mi, u ovim za Partizan složenim vremenima, pomagali’’ - naveo je Vučelić. Vučelić je  predsednik Kluba bio od 2016. godine, a prethodno je od 2014. obavljao funkciju potpredsednika. Pod njegovim kormilom osvojena je dupla kruna u sezoni 2016/2017. Takođe, tri puta su crno-beli podizali i trofej Kupa Srbije ‒ 2017, 2018. i 2019. Za to vreme Partizan je u dva navrata igrao u grupnoj fazi Lige Evrope i isto toliko puta u Ligi konferencije", stoji u  saopštenju kluba.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()