Ori se Džejeva pesma: Dok čitava Srbija čeka njegovu odluku - Nikola Jokić se ludo provodi

Ume srpski košarkaš da uživa

28.05.2024. 19:35
  • Podeli:
nikola jokić, 4 maj 2024 - profimedia-66373e03ba4cc.webp Foto: Profimedia

Nikola Jokić se još uvek ne oglašava u vezi sa pitanjem koje se samo nameće pred Olimpijske igre u Parizu - hoće li ovog puta igrati za reprezentaciju?

Naš proslavljeni košarkaš se još uvek nije izjasnio o tome, ali zato uveliko uživa i provodi se s' društvom - bar o tome svedoči novi video zbog kojeg "gore" društvene mreže.

Naime, na Tviteru (X) je osvanuo snimak na kojem se vidi kako centar Denvera uživa uz domaću muziku, pevajući Džejev hit "Sunce ljubavi", u društvu glumca Lazara Nikolića.

Ovaj video je za kratko vreme postao hit na mrežama, a Jokić je pokazao da ne dominira samo pod koševima, već da ima i zavidno pevačko umeće. 

Inače, mnogi ga kritikuju što još uvek ne govori o ovoj svojoj odluci, s obzirom da je tokom prethodnih Olimpijskih igara razočarao srpske fanove.
Naime, on se 2020. godine nakon samo osam dana od proglašenja za najkorisnijeg igrača NBA lige, povukao iz reprezentacije Srbije. Tada je naveo da mu je potrebno vreme kako bi se njegovo telo oporavilo od uzastopnih fizičkih napora tokom NBA sezone.

Malo je reći da je njegova odluka tada čitavu srpsku javnost ostavila bez teksta. Jokićevo povlačenje je mnoge razočaralo, a nakon što srpska košarkaška reprezentacija nije uspela da se plasira na Olimpijske igre u Tokiju, razočaranje je kulminiralo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()