Ostoja Mijailović: Teško je raditi pod pritiskom organizovanih navijačkih grupa

Kada sam Saviću rekao da želim da se vrati Željko Obradović rekao mi je da bi on voleo da vozi formulu 1, rekao je predsednik Partizana

22.12.2021. 17:58
  • Podeli:
Ostoja Mijailović.jpg Foto: Antonio Anhel/Pixsell

Prošla sezona bila je uzbudljiva za Košarkaški klub Partizan. Promena sportskog direktora i trenera, odlazak trenera Andrea Trinkijerija i kapitena Novice Veličkovića, dolazak Zorana Savića i Željka Obradovića, kao i izmenjen roster promene su u koje je javnost upućena…

“Prošla godina je bila užasno teška i ne krivim ni Trinkijerija niti bilo koga drugog. Imate osećaj da vam je nešto oduzeto, a nemate alate da se borite protiv toga. Bili smo u naletu, sve sa navijačima, ali nam je nedostajalo mesec dana da ostvarimo sve snove. Ponosan sam da je klub ostao zajedno. Izdržao sam sve pritiske ”, rekao je predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Kao i svuda i u Partizanu su se dešavali i događaji o kojima se ne priča glasno. Predsednik kluba Ostoja Mijailović na gostovanju u podkastu “Sportlight” pomenuo je I takve trenutke, bez mnogo detalja:

“Imali smo težak raspored, gubili utakmice, menjali trenere... Bio sam siguran da će biti jako teško u januaru i februaru. Ali sam odlučio da na vreme organizujemo sledeću sezonu. Bilo je teško raditi pod pritiskom organizovanih navijačkih gurpa koje su kasnije odgovarale pred zakonom, kao I pred nekim ljudima”.

Neizbežna tema, koja nije do kraja razjašnjena, bila je I dolazak Željka Obradovića na mesto trenera Partizana:

“Razmišljali smo o treneru. Kada sam Saviću rekao da želim da se vrati Željko Obradović rekao mi je da bi on voleo da vozi formulu 1, ali da to tako ne funkcioniše. Kada smo završili dolazak Obradovića to mi je jedan od najsrećnijih momenata u životu. Imali smo dva sastanka, imao sam osećaj u stomaku da će prihvatiti. Knjige će pisati o tome šta je on uradio”, rekao je Mijailović.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()