Partizan bez Avramovića u Istanbulu: Nema se vremena za patnju

Aleksa nije jedini koji nedostaje Partizanu

23.11.2023. 08:40
  • Podeli:
aleksa avramovic una-652d842765a5c.webp Foto: UNA

Partizan sledeće gostovanje ima u Istanbulu. Crno-beli u četvrtak kreću put Turkse, na megdan sa Efesom. Ovog puta među putnicima nema plejmejkera Alekse Avramovića

Da je odsutan iz tima i da se ne zna kada će se u njega vratiti, jer sve zavisti od oporavka frakture nosa, potvrdio je trener Željko Obradović i odmah se posvetio tumačenju protivnika. 

"Aleksa neće biti sa nama u Istanbulu. To je ono što je sigurno, a za kasnije ćemo videti. Imao je tu povredu protiv Cedevita Olimpije zbog koje je morao da ode u bolnicu”, rekao je Obradović i prokomentarisao duel sa Efesom. "Veoma važna utakmica protiv odličnog tima. Imamo informacije da oni imaju probleme kao i mi, da će im nedostajati neki igrači, ali svakako, detalje ćemo sve znati na dan utakmice. To je ekipa koja ima mnogo kvaliteta, napadački i odbrambeno, projektovana je za najviše ciljeve. Poznajem trenera jer je bio moj pomoćnik sedam godina u Fenerbahčeu".

Trener Partizana ne krije koje su slabe tačke njegovog tima.

"Moramo da krenemo od naših slabih tačaka. Potrebno je da igramo dobro u odbrani ukoliko želimo da igramo utakmicu u kojoj bismo imali neku eventualnu šansu da pobedimo".

Obradović je istakao, da osim Avramovića, u Istanbulu neće igrati ni ranije odsutni Kevin Panter i Uroš Trifunović.

"Situacija je uvek ista, nema se vremena da se previše pati ili raduje. Mi radimo onako kako smo navikli da radimo, svakoj utakmici pristupamo maksimalno ozbiljno i pokušavamo što bolje da se pripremimo".

Naravno da gledamo sebe i izvlačimo pouke i gledamo šta smo radili na prethodnoj utakmici ili šta nije bilo dobro na treningu, naglasio je Obradović.

"To radimo i nećemo odustati od toga. Te male stvari, ako si nekoliko utakmica izgubio na jedan posed, gde svaki skok, svaka izgubljena lopta, svako zagrađivanje, svaki otvoren šut, svaka dobra i loša odluka dovode do toga da li si uspešan ili ne. Na kraju krajeva, takav je naš život i takav je naš posao. Jedna lopta ti odlučuje u svemu”, zaključio je Obradović.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()