Partizan ni ove sezone ne poštuje Superligu

U predsedništvu nema jedinstva, a imate i KSS koji ćuti i nem je na sve ono što smo mi dostavili, kaže Grujin

18.04.2023. 14:27
  • Podeli:
kos-i-lopta-foto-slavko-midzir-pixsell.jpg

Predstavnici košarkaškog kluba Partizan drugu godinu u nizu nisu prisustvovali konferenciji za medije koja najavljuje početak Superlige Srbije
Direktor košarkaške Superlige Srbije Aleksandar Grujin je na konferenciji za medije govorio o Partizanu i prošlogodišnjem odustajanju od takmičenja, kao i o nedolasku na prvu, ovogodišnju, konferenciju. 

"Disciplinski sudija je doneo maksimalne kazne, mi smo to sproveli i naplatili. Drugi deo, koji se odnosi na odluke, a koje su u ingerenciji predsedništva, nisu donete. To samo govori da u predsedništvu nema jedinstva. Imate i KSS koji ćuti i nem je na sve ono što smo mi dostavili. Došli smo u situaciju iz koje ne vidimo izlaz, a morali bi da ga pronađemo što pre. Vidite i sada, imali smo komunikaciju sa Partizanom, verujem da ćemo u narednom periodu morati da smognemo snage i donesemo odluke. Iz svega toga moramo što pre da izađemo. Vidite da se Partizan nije pojavio, odgovoriću i zašto. To je pitanje za njih. Svi članovi KLS imaju podjednako isti tretman. Svaki glas je vredan. Pokušali smo da ih kontaktiramo, ko će doći, ali nisu se javili. Vidite da su ostali poslali svoje predstavnike, a takođe imaju važne utakmice", rekao je Grujin. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()