Partizan osvojio pehar: Crno-beli bolji od CSKA

Crno-beli bez poraza na mađunarodnom turniru povodom 50. rođendana KK Igokea

10.09.2023. 21:29
  • Podeli:

Košarkaši Partizana pobednici su Internacionalnog košarkaškog turnira, koji se igrao u Banjaluci povodom 50 godina postojanja KK Igokea.

Crno-beli su u velikom finalu, na terenu pod otvorenim nebom, savladali CSKA iz Moskve sa 74:54 (20:19, 13:7, 22:17, 19:11).

Vodili su izabranici trenera Željka Obradovića tokom svih 40 minuta i turnir završavaju bez poraza, sa maksimalnim učinkom od tri pobede.

Najefikasniji na meču bio je igrač CSKA Vere koji je ubacio 21 poena, dok su Smailagić i Dozier postigli po 13 za Partizan.

Pehar je ekipi Partizana uručio predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. On se zahvalio organizatorima koji su uspeli da okupe ljubitelje košarke i da dovedu zvučna imena iz regiona, Turske i Rusije.

"Uživali smo u sportu i druženju. Sve čestitke `Partizanu`", rekao je Dodik.

CSKA i Partizan su do finala došli posle dve pobede. Crno-beli su bili bolji od Hapoela i Turk Telekoma, dok je CSKA savladao Igokeu i Galatasaraj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()