Partizanu olakšan posao: Važan igrač Makabija propušta duel sa crno-belima

On je propustio i duel sa Virtusom

11.01.2024. 20:03
  • Podeli:
Košarkaši Partizana-656443bf462af.webp Foto: Sava Radovanović/Tanjug

Košarkaši Partizana će u okviru 21. kola Evrolige odmeriti snage sa Makabijem iz Tel Aviva, a posao na ovoj utakmici biće im znatno olakšan.

Naime, izraelski tim neće moći da računa na Tamira Blata koji je bolestan.

Pomenuti košarkaš nije nastupao za Makabi ni na meču sa Virtusom, koju je "Ponos Izraela" rešio u svoju korist rezultatom 95:78.

Podsećanja radi, meč između Partizana i Makabija na programu je u petak od 20.30 časova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()