Peno našao nov klub: Nekada talenat, sada igra na Mikonosu

Sve je počelo u Barseloni

07.01.2024. 11:00
  • Podeli:
Stefan Peno-659a56f2bf911.webp Foto: Profimedia

Stefan Peno (26) je na početku svoje karijere predstavljen kao veliki talenat i bio je deo Barselone čak četiri godine, a potom je otišao stepenik niže i još četiri godine proveo u nemačkoj Albi.

Međutim, talenat koji je pokazivao kao mlad igrač nije uspeo da nastavi tokom karijere i nije se izborio za neko zvučnije mesto pod suncem.

Sezonu 2021/22 je proveo u Bilbau, sledeću u Lijetkabelisu, a do kraja godine bio je u grčkom Marusiju.

Sada je ugovor, do kraja sezone, potpisao za ekipu Mikonosa.

Prošle godine Peno je prosečno beležio pet poena, 1,6 skokova i 3,4 asistencije za skoro 20 minuta na parketu.

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()