Petrović saopštio spisak: Jago i Bruno predvode tim Brazila u borbi za Olimpijske igre

Brazil će od 2. do 6. juna igrati na kvalifikacionom turniru u letonskoj Rigi

30.06.2024. 22:10
  • Podeli:
kaboklo jago Bane T. StojanovicATAImages-66471a091ed9f.webp Foto: Bane T. StojanovicATAImages

Selektor košarkaške reprezentacije Brazila Aleksandar Petrović uvrstio je košarkaše Crvene zvezde Jaga dos Santosa i Partizana Bruna Kabokla, u 12 igrača na koje će računati u kvalifikacijama za Olimpijske igre. 

Na spisku su: Vitor Benite, Bruno Kaboklo, Žeoržinjo De Paula, Lukas Dijas, Jago Dos Santos, Kristijano Felisio, Marselinjo Uertas, Didi Luzada, Leo Meindl, Raul Neto, Maozinja Pereira, Gui Santos.

Brazil će od 2. do 6. juna igrati na kvalifikacionom turniru u letonskoj Rigi. 

U grupi A su uz domaćina Letoniju još i Gruzija i Filipini, a u grupi B uz Brazil još i Crna Gora i Kamerun. Po dve prvoplasirane selekcije će u polufinale, a pobednik turnira će na Olimpijskim igrama igrati u grupi B u kojoj su Francuska, Nemačka i Japan.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()