Poznate cene ulaznica za derbi: Ovoliko treba da izdvojite za mesto

Crno-beli će na derbiju biti bez svojih pristalica

29.12.2023. 15:46
  • Podeli:
Tan2023-10-2619494687_3 evroliga kk partizan kk crvena zvezda foto tanjug stahinja aćimović-653abd575bb65.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je cene ulaznica za utakmicu 19. kola Evrolige u okviru kog će dočekati ekipu Partizana. Derbi je na programu 4. januara od 20 časova u Beogradskoj Areni.

"Klub ovom prilikom obaveštava javnost da će se prodaja kontingenta pojedinačnih karata za ovu utakmicu, vršiti isključivo uz sezonsku kartu (najviše dve karte po osobi, odnosno vlasniku sezonske karte ili članske karte), i to od utorka 02.01.2024. godine u prostorijama SD Crvena zvezda u Ljutice Bogdana 1a. Prodaja karata počinje u 12 časova (2.1. i 3.1. od 12 do 20 časova)", navodi se u saopštenju KK Crvena zvezda.

Cene dnevnih ulaznica za utakmicu sa Partizanom kreću se od 1.300 do 12.000 dinara, dok se počasna mesta mogu rezervisati za cene od 12.000 do 40.000 dinara.

Vlasnici sezonskih karata će ulaziti u dvoranu kao do sada i one važe za sve utakmice koje organizuje klub Crvena zvezda. 

Usled kazne koju je Evroliga propisala ekipi Partizana zbog nedoličnog ponašanja navijača na utakmici 15. kola sa Valensijom, crno beli će na derbiju biti bez svojih pristalica.

Nakon 17 odigranih kola, aktuelni šampion Aba lige, za sada, ima uspešniju sezonu pa je sa skorom 9/8 na deobi 8. mesta, dok su crveno beli na 15. mestu sa šest pobeda i 11 poraza.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()