Predsednik CSKA oduševljen Avramovićem: "Miško nas je iznenadio"

Za Srbina su se navodno raspitivali i pojedini NBA timovi

12.09.2024. 10:15
  • Podeli:
aleksa svramovic profimedia-66be1e5504a84.webp Foto: Profimedia

Predsednik CSKA iz Moskve Andrej Vatutin pričao je o transferu Alekse Avramovića u taj klub.

On ne krije oduševljenje zbog dolaska sjajnog košarkaša u ruski klub.

"Veliko iznenađenje za nas kada nas je Miško (Aleksin agent Miodrag Ražnatović) pozvao i predstavio nam mogućnosti da dovedemo Aleksu. Zaista veliko iznenađenje jer je on evroligaški igrač i mogao je da igra i dalje u Evroligi. Istog momenta sam rekao Mišku da ga želimo i potpisivanje je usledilo veoma brzo. Tražili su nam 10 dana izlaznu klauzulu za NBA što je normalno za takvog igrača", rekao je Vatutin za "Mozzart sport".

Za Aleksine usluge navodno su se raspitivali i pojedini NBA timovi.

"Kada je osvojio bronzu... Ne mogu da kažem da sam bio nervozan, ali rizikovali smo. Posle sedam ili osam dana čitao sam u medijima da su se u čitavoj priči pojavili Klipersi i Atlanta. Istog momenta sam krenuo da sklapam kockice u glavi, znači Atlanta... Bogdan Bogdanović, Igor Kokoškov, to je to. Hvatam se za glavu i pomišljam: 'Jao, šta ćemo sada da radimo?' Na kraju svega Aleksa je u CSKA", dodao je Vatutin.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()