Prva pobeda Lietkabelisa u Evrokupu: Izvanredna partija Pecarskog

Sjajna partija srpskog košarkaša

22.10.2024. 21:45
  • Podeli:
marko pecarski profimedia-6717ffc4d511c.webp Foto: Profimedia

Srpski košarkaš Marko Pecarski postigao je 22 poena i imao indeks korisnosti 34 u pobedi Lietkabelisa nad Buržom rezultatom 84:80 u meču petog kola grupe B Evrokupa.

Pecarski je u prvoj pobedi litvanskog kluba u Evrokupu postigao 22 poena bez promašaja (8/8 dvojke, 1/1 trojke, 3/3 slobodna bacanja), a imao je i osam skokova i dve blokade. Uz Pecarskog istakli su se Dovis Bickauskas sa 16, Jorgos Kalaicakis sa 14 i Andrija Stipanović sa 11 poena. 

 U poraženom timu Ksavijer Kastanjeda je dao 23 poena, a Žoel Ajaji je dodao 11. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()