Prvo Mitrovićevo pojačanje: Bivši igrač Partizana stigao u Ljubljanu

Rekonstrukcija Cedevita Olimpije

12.06.2024. 16:30
  • Podeli:
Zvezdan Mitrović-6450f03a15617.webp Foto: Profimedia

Juče je Košarkaški klub Cedevita Olimpija održao pres konferenciju na kojoj je pomovisao trenera Zvezdana Mitrovića i sportskog direktora Čečua Mulera. 

Dan kasnije, stiglo je i prvo pojačane u klub iz Ljubljane.  U pitanju je bivši igrač Partizana Aleksej Nikolić. Tokom karijere, Nikolić je igrao za sarajevske Sparse, Partizan, Burgos, Sasari, Brešu, Gran Kanariju, Šalon.

Cedevita Olimpija će naredne sezone braniti duplu krunu u Sloveniji, a nastojaće da ostvari daleko bolje rezultate u Evrokupu i ABA ligi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()