Sakramento nadigrao šampione, Njujork iznenadio Klivlend

Naredni meč u seriji koji se igra na četiri pobede na programu je za tri dana u Klivlendu.

16.04.2023. 09:35
  • Podeli:
Tan2023-04-1607001332_1 sakramento golden stejt nba Stephen LamSan Francisco Chronicle via AP (1)-643ba502308a5.webp Foto: Tanjug/Stephen LamSan Francisco Chronicle via AP

Košarkaši Sakramenta pobedili su noćas na svom terenu ekipu Golden Stejta 126:123 u prvom meču prvog kola plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Košarkaši Golden Stejta, koji su aktuelni šampioni NBA lige, vodili su skoro 30 minuta, ali su domaći igrači uspeli da preokrenu rezultat u finišu meča i da dođu do prve pobede u seriji.

Najefikasniji u ekipi Sakramenta bio je Dieron Fok sa 38 poena, dok je Malik Monk dodao 32. U poraženom timu najbolji je bio Stef Kari sa 30 poena, dok je Klej Tompson ubacio 21. Naredni meč biće odigran za dva dana u Sakramentu.

Košarkaši Njujorka pobedili su u gostima ekipu Klivlenda 101:97 u prvom meču prvog kola plej-ofa Istoka. Njujork je do brejka stigao u neizvesnoj završnici.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džejlen Branson, koji je postigao 27 poena, a od toga 21 u drugom poluvremenu. 

Džulijus Rendl se vratio na teren posle jednomesečne pauze zbog povrede članka, a zabeležio je 19 poena i 10 skokova. Kod domaćih, istakao se Donovan Mičel sa 38 poena. 

Naredni meč u seriji koji se igra na četiri pobede na programu je za tri dana u Klivlendu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()