Šansu dobile i mlade nade: Srbija pobedila Tursku u prijateljskom meču na Zlatiboru

Izabranice Marine Maljković će boraviti na našoj planinskoj lepotici do 23. juna

12.06.2024. 21:50
  • Podeli:
Jovana Nogić Srbija_FIBA-6492b97c09f8d.webp Foto: FIBA

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je večeras selekciju Turske rezultatom 83:80 (30:15, 14:23, 14:14, 25:28) u prijateljskom meču odigranom na Zlatiboru.

Najefikasnija u reprezentaciji Srbije u večerašnjem meču bila je Jovana Nogić sa 20 poena, Mina Đorđević je dodala 16, a Dragana Stanković 12.

Ovo je bio drugi prijateljski meč dve selekcije na Zlatiboru. Srbija je juče u prvoj utakmici slavila rezultatom 79:72.

Selektorka Srbije Marina Maljković je na večerašnjoj utakmici pružila šansu i mladim reprezentativkama Ani Milanović i Dariji Nestorov, koje su uspele da se upišu u listu strelaca.

Košarkašice Srbije nastavljaju na Zlatiboru pripreme za Olimpijske igre. Izabranice Marine Maljković će boraviti na Zlatiboru do 23. juna.

"Samim tim što je ovo bila druga uzastopna utakmica, očekivale smo da će nam biti teže. One su ušle u duel dosta agresivnije. Ono što mi moramo i dalje da radimo jeste da poboljšamo naš skok. Naravno, naša selektorka Marina Maljković je na ovoj utakmici davala šansu i mlađim igračicama, što će nam biti od velike koristi u budućnosti. U ove dve utakmice smo se trudile da odigramo što bolje možemo i nadam se da ćemo u narednom periodu igrati sve bolje i bolje", izjavila je košarkašica Srbije Saša Čađo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()