Savić o problemu Partizana pred početak sezone: Smeta mu i jedno pravilo Evrolige

Crno-beli svoju sezonu počinju takmičenjem u ABA ligi utakmicom protiv Borca 25. septembra od 19 časova.

22.09.2024. 23:30
  • Podeli:
Zoran Savić-64c78018002fa.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell

Zoran Savić, sportski direktor Partizana kaže da posle pobede nad Panatinaikosom u Atini brine jedino za poziciju krilnog centra.

Partizan je na turniru Pavlos Janakopulos pobedio Panatu, aktuelnog prvaka Evrope sa 75:64, a crno-beli su odigrali dobar meč uprkos izvesnim nedostacima na koje je ukazao i Savić.

„Dosta dobra utakmica, ambijent je sigurno bio predivan za igranje. Ti procenti šuta i kod nas i kod njih su bili loši, jer se ne igra često na ovolikom terenu i stadionu, teško je održati koncentraciju i osećaj za šut. Mislim da smo izgubili 18 lopti i promašili smo jako mnogo slobodnih bacanja, ali za pripremne utakmice dobra provera“, rekao je sportski direktor Partizana.

Objasnio je i šta trenutno fali njegovom timu, uz veru da će se povređeni Ajzea Majk što pre vratiti i jednu zamerku na račun Evrolige.

„Malo vremena imamo za pripreme. Evroliga ne daje više od pet sedmica da se priprema, pa mislim da smo u tom periodu napravili dosta. Jedini problem koji imamo je to što je Ajzea Majk povređen, pa ne znamo gde se nalazimo kada je reč o startnoj četvorki. Nadam da će da se vrati narednih dana treninzima, pa ćemo da vidimo kakva je tu situacija. Sve u svemu, zadovoljan sam dosadašnjim tokom priprema“, rekao je Savić za jutjub kanal Partizana.

Crno-beli svoju sezonu počinju takmičenjem u ABA ligi utakmicom protiv Borca 25. septembra od 19 časova, a četiri dana kasnije igra protiv Spartaka iz Subotice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()