Sjajni Bobi: Marjanović kandidat za prestižnu nagradu u NBA ligi

Trofej Džo Dumars je prošle sezone sezone osvojio Peti Mils iz Bruklina.

04.04.2023. 13:23
  • Podeli:
Boban Marjanović-63eb39811f935.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Hjustona Boban Marjanović kandidat je za trofej Džo Dumars, koji se svake sezone dodeljuje u američkoj NBA ligi za fer-plej i sportsko ponašanje, saopšteno je na zvaničnom sajtu najkvalitetnije lige sveta.

Pored Marjanovića kandidati za trofej su još Bem Adebajo (Majami), Majk Konli (Minesota), Harison Barns (Sakramento), Darijus Garland (Klivlend) i Džejlen Branson (Njujork).

Trofej Džo Dumars je prošle sezone sezone osvojio Peti Mils iz Bruklina.

Trofej za fer-plej i sportsko ponašanje nazvan je u čast nekadašnjeg američkog košarkaša Džoa Dumarsa, koji je osvojio dve titule u NBA ligi i šest puta igrao na Ol-star meču. 

Dumars je od 1985. do 1999. godine igrao u NBA ligi za ekipu Detroita, a 1996. je bio prvi dobitnik nagrade za fer-plej i sportsko ponašanje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()