Spektakl povodom rođendana Igokee se nastavlja: Na terenu crno-beli, ali i veterani

U prvom meču od 17.00 časova na teren će veterani Igokee, dok od 18.30 časova igra Partizan

09.09.2023. 10:35
  • Podeli:
Srn2023-9-6_2018774_6 kk igokea turnir srna-64fc25737edd8.webp Foto: Srna

Pretposlednjeg dana Internacionalnog košarkašakog turnira koji se igra povodom 50 godina postojanja KK Igokea, na teren će izaći veterani, a nakon toga je i duel KK Partizan i KK Turk Telekom.

U prvom meču od 17.00 časova na teren će veterani Igokee protiv veterana prijatelja, dok od 18.30 časova igraju Partizan i Turk Telekom.

Јuče su odigrane dve utakmice, a dobili smo i prvog finalistu. To je sastav CSKA koji je ubedljivo bio bolji od Galatasaraja (88:50). Sastav iz Turske će i pored ubedljivog poraza igrati za treće mesto u nedelju, dok će domaćin Igokea pokušati da dođe do petog mesta.

U drugom meču košarkaši Partizana savladali su Hapoel (86:81), a trener Željko Obradović posle meča bio je zadovoljan igrom, ali i fantastičnim ambijentom koji je viđen u prepunoj dvorani u Laktašima.

Internacionalni košarkaški turnir igra se u Banjaluci i Laktašima, od 6. do 10. septembra, a u nedelju su mečevi za plasman, utakmice za peto, treće i prvo mesto.

Na turniru učestvuju pored domaćina Igokee, Partizan Beograd, CSKA Moskva, Turk Telekom, Galatasaraj i Hapoel iz Јerusalima.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()