Srbi mogu odahnuti: Vanja Marinković je lakše povređen

Naše momke danas očekuje meč protiv Amerike od 18 sati

17.07.2024. 10:03
  • Podeli:
vanja marinkovic Dusan MilenkovicATAImages-66977a8e65ebd.webp Foto: Dusan MilenkovicATAImages

Svi su se juče zabrinuli kada je Vanja Marinković sa bolnom grimasom izašao iz igre na meču Srbije i Australije. Međutim, sada su stigle dobre vesti iz Abu Dabija.

Naime, igrao se 25. minut meča kada je novi bek Partizana dobio udarac, napustio parket i seo na klupu, dok je u igru ušao Radanov.

Ipak, da razloga za brigu nema prenosi "Sportklub" koji tvrdi da povreda nije ozbiljnijeg karaktera. Kako navode, reč je o povredi kuka u predelu kog je dobio udarac, a iz igre je izašao iz predostrožnosti.

Ostaje da se vidi da li će u sredu od 18 časova izaći na parket u drugom pripremnom meču u Abu Dabiju .

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()