Šreder: Oporavljam se od povrede, nadam se da ću da budem spreman za SP

'Imao sam problema sa Ahilovom tetivom u prošloj sezoni. Oporavljam se i nadam se da ću do početka Mundobasketa da budem 100 odsto spreman'

09.08.2023. 14:53
  • Podeli:
Denis Šreder-1663591505045.webp Foto: Profimedia

Kapiten nemačke košarkaške reprezentacije Denis Šreder izjavio je da se nada da će biti spreman za predstojeće Svetsko prvenstvo, koje će od 25. avgusta do 10. septembra biti održano u Japanu, Filipinima i Indoneziji, prenosi Basketnjuz.

Šreder ima problema sa povredom Ahilove tetive zbog čega nije 100 odsto spreman za predstojeće izazove.

"Imao sam problema sa Ahilovom tetivom u prošloj sezoni. Oporavljam se i nadam se da ću do početka Mundobasketa da budem 100 odsto spreman. Svi se spremamo i verujem da ćemo na SP da izgledamo dobro", rekao je Šreder nemačkim medijima.

Selektor Nemačke Gordon Herbert izjavio je da je Šreder vođa tima.

"On još nije dostigao vrhunsku formu, ali ima vremena. Radimo na tome svaki dani. Vredno radi na treninzima i mislim da će u potpunosti da se oporavi do početka SP. On je naš kapiten, naš vođa", istakao je Herbert.

Nemačka će na SP igrati u grupi E sa selekcijama Finske, Australije i Japana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()