Šta će na ovo reći navijači? Kaboklo i Dos Santos zajedno u Beogradu

Rivalstvo ne ruši drugarstvo

08.10.2024. 12:08
  • Podeli:
kaboklo jago Bane T. StojanovicATAImages-66471a091ed9f.webp Foto: Bane T. StojanovicATAImages

Reprezentativci Brazila u košarci Jago dos Santos i Bruno Kaboklo održavaju svoje prijateljstvo i "na daljinu", a sada su im se putevi ponovo nakratko spojili u Beogradu.

Naime, kao što je već poznato Jago je i dalje igrač Crvene zvezde, dok je Kaboklo napustio Partizan i sada brani boje Hapoela iz Tel Aviva.

Iako su prošle sezone igrali za suparničke klubove, to nije sprečilo dva Brazilca da izgrade prijateljstvo. Često im se u slobodnom vremenu pridruživao i Mateus Saldanja, bivši fudbaler Partizana.

Kaboklo se u ponedeljak vratio u glavni grad Srbije, ovaj put kao igrač Hapoela iz Tel Aviva, kako bi odigrao meč 3. kola Evrokupa protiv Bešiktaša. Zbog bezbednosnih razloga, meč se igra na neutralnom terenu, što su dvojica Brazilaca iskoristila da se ponovo vide.

Oni su večerali zajedno u jednom beogradskom restoranu, a to su podelili i objavom na društvenim mrežama.

Podsećanja radi, Zvezda nastavlja svoj put u Evroligi. Crveno-bele očekuje meč protiv Baskonije u Beogradskoj areni od 20 sati.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()