Stef Kari još najmanje dve nedelje van terena

Oporavak najboljeg igrača Voriorsa od povrede ramena ide dobro, a naredni pregled bi trebalo da bude za najmanje dve nedelje

25.12.2022. 13:04
  • Podeli:
Stef Kari_Tanjug-1667118429396.webp Foto: Tanjug

Košarkaš Golden Stejta Stef Kari odsustvovaće još najmanje dve nedelje sa terena zbog povrede ramena, saopštio je američki klub.

Kari se povredio 14. decembra na meču sa Indijanom, a do sada je propustio četiri utakmice u NBA ligi.

U saopštenju Golden Stejta se navodi da oporavak najboljeg igrača Voriorsa ide dobro, a naredni pregled bi trebalo da bude za najmanje dve nedelje.

Kari ove sezone ima prosek od 30 poena, 6,6 skokova i 6,8 asistencija po utakmici.

Golden Stejt je prošle sezone osvojio titulu u NBA ligi, a trenutno su na 11. mestu na tabeli Zapadne konferencije NBA lige sa 15 pobeda i 18 poraza.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()