Stiv Ker gledao oproštaj od Milojevića u Beogradu: Osećam se razarajuće od kada je Dejan preminuo

Stekli smo bolju sliku o tome šta je značio svojim zemljacima, govorio je trener Golden Stejta sa suzama u očima

23.01.2024. 13:34
  • Podeli:
Stiv Ker-65afb21ead100.webp Foto: Printscreen/X/Golden State Warriors

Trener košarkaša Golden Stejta Stiv Ker izjavio je da je ekipa iz San Franciska sa posebnom pažnjom ispratila meč Partizana i Mege u 17. kolu regionalne ABA lige na kojoj su se klubovi, saigrači, prijatelji, članovi porodice i navijači oprostili od rano i iznenada preminulog Dejana Milojevića, asistenta Voriorsa, prenose američki mediji.

"Srceparajuće. Razarajuće. Tako se osećam od kada je Dejan preminuo. Ovo je najteža stvar u kojoj sam učestvovao u NBA ligi. Teško je opisati ovu našu nedelju. Izgubili smo nekoga toliko nama bliskog. I važnije od toga, najteže je videti kako njegova porodica pati. Ova poslednja sedmica, poslednjih pet dana, bili su prožeti šokom, emocijama, velikim izlivima ljubavi...", rekao je Ker u suzama na konferenciji za medije.

On je nosio majicu na kojoj su bili inicijali D.M., koji su bili uokvireni u srce. Na majici je na srpskom jeziku pisalo; Brate.

"Ne znam da li ste videli događaj u Srbiji, igrala su dva tima u kojima je Deki bio, Mega, koju je trenirao, i Partizan, tim u kom je bio zvezda. Ne znam da li sam nekad video takvu posvetu pre utakmice. Gledali smo to kao tim. Stekli smo bolju sliku o tome šta je Dejan značio svojim zemljacima. Naravno, mnogo je značio i nama, Nataši, Maši i Nikoli... Ovo je bilo razarajuće za nas", istakao je trener Golden Stejta.

Milojević je preminuo 17. januara u 47. godini od posledica srčanog udara. On je od 2021. godine radio kao pomoćni trener Golden Stejta. Milojević je 2004. do 2006. igrao za Partizan, a od 2012. do 2020. je bio trener Mege.

Golden Stejt od tada ne igra utakmice u NBA ligi. Otkazani su mečevi protiv Jute, u Solt Lejk sitiju, gradu u kom se tragedija i dogodila, kao i onaj protiv Dalasa, dva dana kasnije.

Partizan je u Beogradu pobedio Megu 112:80, a utakmici je prisustvovalo više od 23.000 navijača. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()