Trener Cibone oduševljen Obradovićem: "Neverovatno je to što radi"

Amerikanac se divi najtrofejnijem evropskom treneru

07.10.2024. 11:30
  • Podeli:
kris tomas kk cibona-67023cff55e52.webp Foto: KK Cibona

Trener ekipe Cibone, Kris Tomas, impresiniran je najboljim trenerom Evrope, Željkom Obradovićem.

Naime, crno-beli su slavili sa čak 35 poena razlike (113:78). I ta razlika je sasvim očekivana, posebno zbog činjenice da su Vukovi dodatno oslabljeni došli na megdan Beograđanima.

Zanimljivo je bilo na konferenciji za novinare po završetku susreta, u centru pažnje bio je američki trener na klupi Cibone Kris Tomas, koji je sa pijetetom govorio o Obradoviću.

"Dolazim iz NBA lige, a 11 godina radim i ovaj čovek je zaista neverovatan. Sve što on radi, treba da koriste i drugi treneri iz drugih zemalja sveta. Uvek želimo da se merimo protiv najboljih i da delimo pozornicu sa nekim tako velikim kao što je Željko", rekao je Tomas.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()