Tristan Vukčević: Nije mi se sviđalo u Partizanu

Real je najbolji klub na svetu, svako mora da ima to iskustvo, rekao je mladi centar

10.04.2024. 16:00
  • Podeli:
Tristan Vukčević-65fff188e4723.webp Foto: Profimedia

U intervjuu za "Mundo Deportivo" aktuelni igrač Vašington Vizardsa Tristan Vukčević poručio je da iza sebe ima dve loše godine u Partizanu, mada nije želeo da iznosi detalje, ali su se oni pre svega odnosili na malu minutažu koju je provodio na terenu.

U Vizardsima nije mnogo čekao na minute, prvu utakmicu je zaigrao krajem marta, a već 3. aprila na terenu je proveo pola sata u duelu sa Milvokijem.

"Bila je to moja odluka, nije mi se sviđalo u Partizanu. Proveo sam tamo dve veoma loše godine. Kada se ukazala prilika, rekao sam: Baš me briga, platiću i to je to. Dogodilo se mnogo stvari, ne želim da ulazim previše u detalje. Ali, nisam mnogo igrao i zbog toga se nisam osećao prijatno", rekao je Vukčević.

O Želju Obradoviću ima samo reči hvale.

"Mnogo mi je pomogao, uvek lepo govorim o njemu. Imao sam 18 godina kada sam došao i to što sam imao priliku da vidim košarku negde drugde mi je zaista pomoglo, mogu tako da kažem".

U Vašingtonu su uspeli brzo da iskoriste njegov potencijal i igračke mogućnosti.

"Tim, trener i ljudi iz Vašingtona mi mnogo pomažu. Dočekali su me raširenih ruku. Osećam se veoma dobro, imam slobodu da igram svoju igru i pokažem šta mogu".

Tristan je imao prvilegiju da igrački odrasta uz velike igrače kao što su Ljulj i Rudi Fernandes, ali je kasnije, upravo zbog velike konkurencije je odlučio da ode u Partizan Mozzart Bet.

"Bilo je mnogo igrača na mojoj poziciji, Trej Tompkins, Jabusele, Dek... Nije bilo mesta i razumeo sam. Dogovorili smo se da odem u Partizan, što nije bilo loše. To je nešto što sam razumeo, nadam se da ću jednog dana ponovo igrati u Real Madridu. To je najbolji klub na svetu, svako mora da ima to iskustvo, to je nešto što nigde ne postoji. Biti tako mlad tamo je neverovatna stvar. Morate dosta da čekate na šansu, ali ako je dobijete i igrate dobro, sve postaje nevažno", dodao je Vukčević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()